DOMAIN

Regisztrálj, olcsó domaint, biztonságos külföldi szolgáltatónál. 

NE KÉSD LE A JÖVŐT.

A JÖVŐ MÁR ELKEZDŐDÖTT ÉS AKI KIMARAD, AZ LEMARAD.

Ellenőrizd, hogy szabad e az általad kiválasztott domain.

Írd be a keresőbe az általad választott nevet a végződéssel, pl. .com, .xyz, .biz stb.

Az árak nem drágábbak, mint Magyarországon és fizethetsz akár PayPal-al is. Egy  .com -os domain például kevesebb mint 3000Ft-ba kerül. A regisztrációról számlát kapsz, amin a domain neve is szerepel. Ellentétben a magyarországi .hu-s domainokkal, nyugaton a tulajdonodat képezi a domain és nem veheti el bárki, mondvacsinált indokokkal. Magánszemélyek neveit is regisztrálhatod és  nem kell hozzá névhasználati engedélyt beszerezned. 

Az Uniregistry, egy megbízható külföldi domain regiszrtrátor és  alacsony árakkal dolgoznak. A személyes adat védelméért, átszámítva kevesebb, mint 60Ft-ot számolnak fel. Más regisztrátor a 2-3 ezer forintot is elkérheti ezért. A fizetés biztonságos náluk és szabadon törölhetjük a már megadott bankkártyánk adatait is. Vannak szolgáltatók, akik szinte lehetetlenné teszik ezt és magukhoz láncolnak, jogosulatlan pénzlevonásokat is érvényesítve. Fizethetünk a nagyon biztonságos PayPal-on keresztül is. ………….

 

MAGYAR DOMAIN REGISZTRÁLÁSA!

MAGYAR DOMAIN REGISZTRÁLÁSA!

Regisztrálj olcsón magyar domain nevet.

Már 2032Ft-tól tied lehet egy .hu -s domain név, 

>>  a WebHostIcon -nál! <<

 

Íme egy példa miért éri meg domainba fektetni. A gold.cool domaint összesen 30$-ért regisztrálta jelenlegi tulajdonosa. A regisztráció után azonnal 7000$ lett a domain nemzetközi piaci értéke. 

 

domainnev.com

domainnév.com

Lemaradtál  a bkü.hu  domainról és mégis használni szeretnéd? Lépj kapcsolatba velünk.